top of page

Samenwerking

De vergeten vader werkt nauw samen met diverse klinieken, coaches en ziekenhuizen. Onderstaand staan de links naar deze partners.

nijlinge.JPG
nina.jpg
lumc-monogram-blauw-jpg.jpg
MiskraamNL.PNG

Iedereen met een kinderwens kan bij Nij Linge terecht voor onderzoek naar en behandeling van vruchtbaarheidsproblemen. Persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding staan centraal bij de gespecialiseerde kliniek in fertiliteitszorg.

Bij Zo graag een baby vindt je de perfecte coach voor een reductie van stress en spanning rondom het zwanger willen worden, de zwangerschap en miskraam. Gericht op de vrouw, maar ook zeker op het koppel met volledige en persoonlijke aandacht op jouw/jullie situatie.

In het LUMC is een speciaal spreekuur voor paren met herhaalde miskramen. Na het doormaken van twee miskramen kun je bij ons terecht. We gaan op zoek naar de mogelijke oorzaak van de miskramen. En bij een nieuwe zwangerschap zijn jullie welkom voor intensieve begeleiding van de eerste zwangerschapsweken. Wij bieden laagdrempelige en betrokken zorg, zowel voor de man als vrouw. Ook doen wij veel wetenschappelijk onderzoek, ook naar mannelijke factoren, met als doel de zorg verder te verbeteren.

Miskraambegeleiding Nederland is er zodat vrouwen met een miskraam optimale begeleiding krijgen.

Voor gedreven coaches is er het unieke geaccrediteerde opleidingsprogramma voor coaches. Al honderden verloskundigen en echoscopisten volgden de geaccrediteerde nascholing. En ouders zijn heel welkom voor gerichte persoonlijke begeleiding.

bottom of page